Cyber Cars Punk Racing

Cyber Cars Punk Racing

Rating: 9.3 (138 votes) / 8.702 plays
Like the Game 128
Dislike the Game 10
ADVERTISMENT
Cyber Cars Punk Racing
Play Now
ADVERTISMENT

Cyber Cars Punk Racing Overview

Published31.12.2020

Noul joc cu masini de curse Cyber Cars Punk Racing este acum online pe Play-games.com, motiv pentru care te invitam sa il incerci si sa ne spui daca ai reusit sa castigi toate misiunile pe care le ai.

Pentru inceput vei putea sa alegi daca vrei sa joci jocul in single player, iar atunci va trebui sa te bagi impotriva calculatorului care re mai multe masini, insa totodata ai posibilitatea sa joci in two player mode astfel incat sa poti sa il provoci pe cel mai bun prieten al tau, pe sora, fratele sau chiar colegul tau de scoala. In momentul in care joci jocul impotriva unui alt copil, va trebui sa sti ca trebuie sa impartiti aceasi tastatura, unul va folosi sagetile, iar celalalt va  folosi tastele W, A, S, D.

Jocul Cyber Cars Racing este unul cool, va trebui sa iti cumperi masini pe care sa le upgradezi cat de repede poti pentru a reusi sa iti construiesti o masina din ce in ce mai performanta in tot ceea ce inseamna aceste curse cu masini cu neoane. La capitolul performanta vorbim despre viteza de top, distanta de franare (aici ai posibilitatea de ati cumpara disc de franare din ceramica), suspensii (sport sau de croaziera), directia care trebuie sa fie ireprosabila, rotile, cauciucurile si in cele din urma tot ceea ce inseamna motor, respectiv toate componentele de sub capota masinii.

Victoria va fii direct influentata de performanta masinii pe care o conduci, dar si de performanta pilotului, iar la acest capitol tu va trebui sa ne demonstrezi ca sti sa pilotezi aceasta masina de curse intr-un mod cat mai bine. Mare grija la curbe, incearca sa accelerezi doar dupa ce ai trecut de jumatatea curbei astfel incat sa nu aluneci si sa iesi in decor. Cu fiecare cursa pe care o vei face, vei observa ca performanta ta ca si sofer se va imbunatatii din ce in ce mai mult.

Game Walkthrough

How to play?

use the arrows to drive.

Related Categories

ADVERTISMENT